0320-820993 info@trulynolen.nl

Bouwsector

Bouwsector


Bouwwerven, of het nu om grote of kleine gebouwen gaat, zijn een paradijs voor ratten en muizen die funderingen beschadigen en elektriciteitskabels aanvreten. Een goede bestrijding van ongedierte is van wezenlijk belang voor de veiligheid van de bouwwerf.

Insecten die hout aantasten, zoals de houtworm en de termiet, kunnen woningen en gebouwen sterk in waarde doen dalen. De schade kan gaan tot de volledige vernieling van de hele houtconstructie en de werf en de mensen in ernstig gevaar brengen.

Duiven zijn een ongedierte dat de buitenkant van gebouwen vernielt. Hun uitwerpselen beschadigen oppervlaktes en zijn kiemhaarden voor ziektes. De beschermingssystemen tegen vogels van Truly Nolen zorgen ervoor dat de duiven zich niet kunnen nestelen op de gebouwen en ze zijn zo goed als onzichtbaar voor het menselijke oog.

We voeren een beleid van nultolerantie als het om ongedierte gaat. We hebben oplossingen voor de bestrijding van ongedierte die helemaal aan uw vestiging zijn aangepast en we gebruiken onze gespecialiseerde kennis om u te helpen bij het vermijden van ongewenst bezoek.

De ongediertebestrijding is urgent!
Truly Nolen kan u helpen!

Bel ons vandaag nog op 0320-820993.