0320-820993 info@trulynolen.nl

Wie zijn wij

Onze doelstelling? Een geloofwaardige organisatie zijn die voortdurend groeit, door een correcte professionele houding, een dienstverlening die staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, respect, veiligheid, innovatie en toegevoegde waarde, en met respect voor het milieu waarin we leven. Voor uw gehele tevredenheid stellen we, na de eerste vrijblijvende inspectie, een onderhoudsplan op met geregeld toezicht, zowel overdag als ‘s nachts, om het daadwerkelijke bestrijden van het probleem op de voet te volgen en dit zonder bijkomende kosten voor de klant. Zo garanderen we 100% doeltreffendheid bij het bestrijden van ongedierte en bewaken we de kwaliteit van onze geleverde dienst. De hoofddoelstelling van onze diensten is de klant helemaal tevreden te stellen. Kwaliteit van onze dienstverlening, ervaring, snelheid, beschikbaarheid, efficiëntie, professionaliteit en geloofwaardigheid, daar gaan wij voor. Als u tevreden bent, zijn wij het ook en daar zetten we ons dagelijks voor in.

We garanderen:

  • Dienstverlening 24 uur per dag / 7 dagen per week / 365 dagen per jaar;
  • Gratis offerte;
  • Ervaren technici, met een jarenlange ervaring op dit gebied;
  • Een tussenkomst ten laatste 48 uur na uw verzoek;
  • Gedetailleerd onderhoudsrapport;
  • Online platform voor exclusief gebruik door de individuele klant waar hij al zijn gegevens, certificaten en verslagen van de tussenkomsten kan raadplegen.

Truly Nolen is dé specialist in het bestrijden van elk soort ongedierte

Ons verhaal

Truly Nolen is één van de grootste en invloedrijkste bedrijven op wereldniveau op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Het bedrijf is in 1938 in Florida opgericht. Het heeft méér dan 205 vestigingen en vertegenwoordigingen in méér dan 60 landen over de hele wereld. Sinds méér dan 70 jaar zijn wij gespecialiseerd in het bestrijden van ratten en muizen, kakkerlakken, insecten, het bestrijden van vogels in woningen en bedrijven over de hele wereld! Kwaliteit is de sleutel van ons succes! Truly Nolen Benelux BV heeft een sterk imago en staat voor ervaring, snelheid en kwaliteit van de dienstverlening, samen met het leveren van uitstekende en doeltreffende resultaten. Onze stevige positie op de markt behouden we doordat we aan de voorhoede van de technologie staan en kunnen rekenen op een hecht team dat open staat voor nieuwe uitdagingen.