0320-820993 info@trulynolen.nl

Hotels

Hotels


Als we het over ongedierte hebben, kunnen we niet anders dan aan muizen, ratten en kakkerlakken denken. Vliegen zijn ook een veel voorkomende en hinderlijke plaag. De wandluis doet de laatste jaren ook weer zijn opmars.

Het ongedierte verplaatst zich van de straat en de afvalstortplaatsen naar de badkamer en de keuken. Aanrechten, gebruiksvoorwerpen en voedsel worden besmet. Dit ongedierte draagt vele bacteriën over.

Fruitvliegjes planten zich snel voort en verspreiden zich over het gehele object. Ze nemen hun eieren met zich mee en kunnen zich ver van hun kolonie voortplanten. Als resultaat daarvan ontstaan nieuwe kolonies ver verwijderd van de oorspronkelijk kolonie.

Zo leven ze graag in de motor van allerlei toestellen. Dat zijn warme en vochtige plekken, ideaal voor hun voortplanting en de vestiging van een kolonie. Een bestrijdingsmiddel kopen in een warenhuis is de gemakkelijkste oplossing maar die raden wij stellig af!

De wandluizen die zoveel schade aanrichten, verschijnen weer in groten getale, vooral in hotels, afgezien van de categorie ervan. Ze verplaatsen zich vliegensvlug. Nu eens zijn ze in New York of Singapore om dan een paar uur later in Lissabon op te duiken, verborgen in reiskoffers en golfzakken. Zo’n plaag kan een ramp betekenen voor uw zaak en de klanten weghouden.

Wij zijn er trots op dat we nu in Portugal het enige ongediertebestrijdingsbedrijf zijn dat erin slaagt dit insect te elimineren zonder matrassen te vernielen of andere schade aan te richten aan toestellen waar ze in huizen.

Neem uw voorzorgen en bel ons vandaag nog voor een gratis inspectie!

Als ongedierte opduikt, is de eerste vraag: waar komt het vandaan?

De oplossing is het ongedierte de toegang ontzeggen tot schuiloorden, waterbronnen en voedsel. Horren in de ramen, het dichten van spleten in deuren en ramen, een stop plaatsen op de afvoerplug, voortdurend schoonmaken en het weghalen van de afval, zijn enkele maatregelen die genomen moeten worden.

De strijd tegen ongedierte is dringend!
Truly Nolen biedt hulp!

Bel ons vandaag nog op 0320-820993.