0320-820993 info@trulynolen.nl

Kakkerlakken bestrijding

Kakkerlakken bestrijding

Wanneer u last heeft van kakkerlakken in uw woning of bedrijfspand kan dit verschillende (gezondheids) problemen met zich meebrengen. Het is hierom raadzaam om spoedig een kakkerlakken bestrijding te laten uitvoeren. Truly Nolen helpt u graag met de bestrijding van kakkerlakken. Ook informeren wij u graag verder.

Kakkerlakken

In het dierenrijk zijn de kakkerlakken de talrijkste insecten. Het is een ware plaag, die onmetelijke schade toebrengt zowel aan de volksgezondheid als aan de economie. Het imago van een bedrijf of handelszaak wordt erdoor omlaag gehaald. Een kakkerlak kan ongeveer 2 miljoen kakkerlakken voortbrengen binnen een jaar tijd. Ze brengen afscheidingen en geuren, afkomstig van verscheidene lichaamsdelen, teweeg. Die kunnen de smaak van voedsel aantasten en ziektes overdragen.

Truly Nolen beschikt over het meest vooruitstrevende systeem voor het volledig bestrijden van kakkerlakken, gebruikmakend van een exclusief systeem met een gewaarborgde doeltreffendheid.

De overheersende soorten in een stedelijke omgeving zijn de Periplaneta americana, bekend als de Amerikaanse kakkerlak en de Blattella germanica, bekend als de Duitse kakkerlak.

De levenscyclus van de kakkerlak kent eenvoudige gedaanteverwisselingen: ei, nimf, volwassene. De nimfen en de volwassen kakkerlakken lijken op elkaar. Het enige verschil is in de grootte en de aanwezigheid van vleugels. Bij de geboorte zijn ze wit, maar in korte tijd nemen ze hun typische kleur aan. Kakkerlakken zijn groepsdieren en leven in dezelfde schuilplaatsen. Ze zijn ‘s nachts actief.

Er zijn ongeveer 70 verschillende soorten kakkerlakken. Hieronder vindt u de meest voorkomende soorten.

J