0320-820993 info@trulynolen.nl

Vliegen bestrijding

Vliegen bestrijding

Wanneer u last heeft van vliegen in uw woning of bedrijfspand kan dit verschillende (gezondheids) problemen met zich meebrengen. Het is hierom raadzaam om spoedig een vliegen bestrijding te laten uitvoeren. Truly Nolen helpt u graag met de bestrijding van vliegen. Ook informeren wij u graag verder.

Vliegen

Het zijn tweevleugelige insecten met een volledige gedaanteverwisseling (ei, larf, pop, volwassene). De belangrijkste stedelijke soorten zijn: Huisvlieg, Drosophila spp (fruitvlieg) en Moth fly (motvlieg).

De huisvlieg is een insect dat in hetzelfde milieu als de mens leeft en hij heeft een groot vermogen tot aanpassing.

De huisvlieg eet geen vast voedsel. Om zich te voeden braakt hij enzymesap, speeksel en maagsap over het vaste voedsel om het vloeibaar te maken. Achteraf zuigt hij het op via de mond.

Door zijn eigenschappen en gewoontes worden ze overdragers en verspreiders van verscheidene ziektes.

Fruitvliegen zijn kleine vliegen die aangetrokken worden door vers en fermenterend fruit en groenten. Het voedsel dat ze besmetten bestaat uit fruit en groenten (bananen, druiven, perziken, ananas, tomaten, aardappelen, enz) en gefermenteerde vloeistoffen zoals bier, wijn en azijn.

Moth fly zijn kleine vliegen die vlakbij riolen leven, in badkamers, keukens en op vochtige plaatsen. Ze zijn vooral ‘s nachts actief. De volwassen motvliegen leven ongeveer twee weken.

J